Advertisement

Manavgat Gecmis Olsun : SN. NECATİ BALTACI'YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ | Türkiye ... / Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Manavgat Gecmis Olsun : SN. NECATİ BALTACI'YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ | Türkiye ... / Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum.

Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Sorumluların bir an önce bulunmasını. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı.

Vatika Argan ile Zenginleştirilmiş Saç Yağı Yorumlarım ...
Vatika Argan ile Zenginleştirilmiş Saç Yağı Yorumlarım ... from 0.gravatar.com
19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat.

19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat.

19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Can ve mal kaybı yaşanmaması, yangının kısa sürede kontrol altına alınması.

Kılıçdaroğlu'ndan Muhittin Böcek'e Manavgat yangını ...
Kılıçdaroğlu'ndan Muhittin Böcek'e Manavgat yangını ... from www.gercekgundem.com
Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz. Sorumluların bir an önce bulunmasını.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) alanya i̇lçe başkanı mimar mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Can ve mal kaybı yaşanmaması, yangının kısa sürede kontrol altına alınması. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Sorumluların bir an önce bulunmasını. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu.

Fikri Ataoğlu: Geçmiş olsun Marmaris
Fikri Ataoğlu: Geçmiş olsun Marmaris from www.kibrisgazetesi.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm. Sorumluların bir an önce bulunmasını. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yangın bölgesine gelen bakan pakdemirli, 53 kişinin dumandan. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'ımızda mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böylesi doğal afetlerin bir yaşanmamasını diliyorum. Mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) alanya i̇lçe başkanı mimar mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum.

Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1200 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum manavgat. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Posting Komentar

0 Komentar